Σταθερό: 2810313339
Κινητό: 6944788286
Υπηρεσίες κλειδαρά Ηρακλείου Κρήτης
H 15ετή εμπειρία μας στη προσφορά ποικίλων υπηρεσίων, μάς καθιστά τη πιο αξιόπιστη επιχείρηση στο τομέα των κλειθροποιών στο Ηράκλειο Κρήτης.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΕταιρίες που χρησιμοποιούμε

Αναπαραγωγή κλειδιών οικίας

Κλειδιά σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων (ζωάκια, ομάδες, αθλήματα, σχέδια κτλ), κλειδιά ασφαλείας - για θωρακισμένη πόρτα, κλειδιά kryptonite.
Επιστροφή στη κορυφή

Κατασκευή κλειδιών Immobilizer & αντικατάσταση χαμένων κλειδιών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer αυτοκινήτου - moto, τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Αφού διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα κωδικοποίησης, κοπής, προγραμματισμού και αντιγραφή κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων και μηχανών. Επίσης σας απαλλάσσουμε από το πονοκέφαλο των χαμένων κλειδιών και από περιττό κόστος χρόνου και χρήματος της αντιπροσωπίας για δημιουργία νέων κλειδιών.
Επιστροφή στη κορυφή

Άνοιγμα οποιασδήποτε κλειδαριάς οικίας

Αποτελεί καθημερινό φαινόμενο η απώλεια των κλειδιών της οικίας ή ξεχασμένα κλειδιά πάνω στη πόρτα με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μένουν έξω από το σπίτι τους. Η πολυετή εμπειρία των 15 και πλέον ετών μας επιτρέπει να ανοίξουμε οποιαδήποτε πόρτα χωρίς ζημιές ή άσκοπες επιβαρύνσεις.
Επιστροφή στη κορυφή

Άνοιγμα χρηματοκιβωτίων

Στις ημέρες μας όλο και περισσότερο κόσμος χρησιμοποιεί χρηματοκιβώτια για την ασφάλεια των χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων και τιμαλφή. Η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να ανοίξουμε το χρηματοκιβώτιο σας ή να αντικαταστήσουμε το κώδικα ή τη κλειδαριά του με χαμηλό κόστος.
Επιστροφή στη κορυφή

Χαμένα κλειδιά - Δημιουργία νέων

Χάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας; Έχουμε τη λύση. Μπορούμε να παράγουμε καινούργια κλειδιά των περισσοτέρων αυτοκινήτων της αγοράς άμεσα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις σε πολύ προσιτές τιμές.
Επιστροφή στη κορυφή

Επισκευή κλειδαριών παντός τύπου

Όταν το υψηλό κόστος αγοράς νέας κλειδαριάς είναι δυσβάσταχτο η επισκευή της υπάρχουσας κλειδαριάς είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για ανακατασκευή και παραγωγή νέων κλειδιών σε κλειδαριές αυτοκινήτων, moto, χρηματοκιβωτίου, θωρακισμένων πορτών κτλ. Εγγύηση σωστής λειτουργίας.
Επιστροφή στη κορυφή

Επισκευή κλειδιών αυτοκινήτου

Όταν ένα κλειδί είναι φθαρμένο μετά από πολυετή χρήση, αυτό αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η επισκευή του. Μπορούμε να ανακατασκευάσουμε το παλιό φθαρμένο κλειδί ή το αντικαθιστούμε με νέο σύμφωνα με το πρωτότυπο της κατασκευάστριας εταιρίας με ρομποτικές μηχανές κοπής.
Επιστροφή στη κορυφή

Μετατροπή απλών κλειδιών αυτοκινήτου σε αναδιπλώμενα (flip)

Τέρμα οι τρύπιες τσέπες από τα κλασσικά κλειδιά αυτοκινήτου. Άλλαξε το με ένα γουστόζικο αναδιπλώμενο κλειδί (flip).
Επιστροφή στη κορυφή

Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας, συναγερμού αυτοκινήτων κτλ

Αναπαράγουμε τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας ή συνεγερμού αυτοκινήτου των περισσοτέρων εταιριών του είδους.
Επιστροφή στη κορυφή

Τοποθέτηση αδιάρηκτων κλειδαριών

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι επιτακτική στις μέρες μας. Εσείς επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων κλειδαριών και εμείς θα εγγυηθούμε για τη ποιότητα τους. Μπορούμε να σας δώσουμε τη καλύτερη λύση στη καλύτερη τιμή.
Επιστροφή στη κορυφή

Τοποθέτηση μηχανισμού επαναφοράς πόρτας (σούστα)

Τοποθετούμε μηχανισμούς επαναφοράς πόρτας (σούστα) όλων των εταιριών που αντέχουν στο χρόνο και στη καθημερινή χρήση.
Επιστροφή στη κορυφή

Τοποθέτηση ηλεκτρικού αντικρίσματος (κυπρί)

Τοποθετούμε ηλεκτρικά αντικρίσματα cisa, pesso, domus ακόμα και για θωρακισμένες πόρτες.
Επιστροφή στη κορυφή

Τοποθέτηση κλειδαριών καταστημάτων

Τοποθετούμε - αντικαθιστούμε κλειδαριές καταστημάτων σε γυάλινες πόρτες δαπέδου με πύρο δύο στροφών (αδιάρρηκτο) και πρόσθετη κλειδαριά με κλειδί ασφαλείας από 40 ευρώ.
Επιστροφή στη κορυφή

Κατασκευή κυλίνδρου πασπαρτού

Κατασκευάζουμε κυλίνδρους και λουκέτα με κοινό κλειδί ή με κλειδί master. Κατάλληλα για επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σχολεία και άλλα. Μπορείτε να κάνετε επιλογή σε διαστάσεις και ποιότητα ή να προσθέσετε στις ήδη υπάρχουσες με το ίδιο κλειδί.
Επιστροφή στη κορυφή

Immobilizer Αυτοκινήτων

Το σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου (immobilizer ή immobiliser) είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που εγκαθίσταται σε ένα αυτοκίνητο που αποτρέπει τον κινητήρα από το ξεκινήσει εκτός αν χρησιμοποιείται το σωστό κλειδί. Αυτό ακυρώνει το βραχυκύκλωμα καλωδίων πριν από το κλειδί αφότου έχει επιτευχθεί η είσοδος.

Ο κλειδαράς Παντελής μπορεί να αντικαταστήσει ή να επιδιορθώσει το χαλασμένο κλειδί immobilizer που έχετε σε πολύ χαμηλές τιμές. Περάστε από το κατάστημα μας ή τηλεφωνήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κλειδωθήκατε απ' έξω;

Αν έχετε κλειδωθεί έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητο σας, έχουμε τη δυνατότητα ανοίγματος οποιασδήποτε κλειδαριάς σε χαμηλό κόστος και χωρίς ζημιές με ένα τηλεφώνημα στο Κλειδαράς Ηράκλειο: 6944788286 6944788286  24 ώρες.